Магърдич проговори за драмата Рачков - Веселин Маринов. Изненадата

Най-креативният продуцент у нас с признание за сина си

Магърдич проговори за драмата Рачков - Веселин Маринов. Изненадата | StandartNews.com

Най-креативният продуцент у нас Магърдич Халваджиян най-после проговори режисиран ли е бил скандалът между Димитър Рачков и Веселин Маринов в култовото шоу „Като две капки вода”.

„Ние сме в шоубизнеса. Ако няма такива неща, няма как да сме в ефир с Като две капки вода 11 години. Винаги трябва да се провокира зрителят и ние сме много добри в това”, заяви в интервю за Лора Крумова по Нова тв Халваджиян.

Продуцентът бе помолен да коментира дали си прилича със сина си: "Според мен той няма едно качество, което имам аз – аз съм много агресивен, когато правя нещо. При мен няма „това не може да стане“. Винаги съм била така.”.  

Той призна, че много обича да носи отговорност.

„Хората ги е страх да носят отговорност и затова честно не им се получават нещата“, смята той.

„Бебо е страшно креативен. Майка му 100 пъти му е казвала, че трябва да направи изложба със снимките си. По-добър е от „Нешънъл джиографик“. Той обаче няма амбицията да го направи, скромен е. Аз пък не мога да си представя, че ще съм толкова добър в нещо и няма да го покажа. Аз съм търговец“, каза той.

"Той е социално ангажиран и му пука какво се случва. Аз след 50 спрях да се интересувам от политика и глупостите на политиците ни. Той обаче много се вълнува. Аз се уморих. Дадох си сметка, че аз не мога да променя нищо, не зависи от мен“, каза още Халваджиян.

Продуцентът призна, че не е толкова разочарован от политиците, колкото от хората. „Политиците са производно от нас – хората. Българинът вижда, че нищо не правят за него, че крадат. Българинът обаче иска да е на тяхно място, да е там, от тарикатите. Това ни е болестта“, заяви продуцентът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай