Маданска изхранва Венелин Петков и сина им

Новинарката в майчинство печели стабилно като инфлуенсър

Маданска изхранва Венелин Петков и сина им | StandartNews.com

Николета Маданска изхранва семейството си, благодарение на приходите, които прави от реклами в социалните мрежи. Това гласят най-новите слухове около новинарката в майчинство. Вследствие на популярността си Маданска вече печели повече от мъжа си Венелин Петков. Тя има хиляди последователи в Инстаграм и може да се нарече инфлуенсърка. 

View this post on Instagram

A post shared by Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

В профила си Маданска обича да публикува снимки на сина си, на кучето, на красивите пейзажи около дома им, снима вкуснотиите, които готви. Така тя е привлякла интереса не само на потребителите, а и на рекламодателите, които вече са започнали да я заливат с оферти. Николета дори вече уредила първия си голям договор, пише "Уикенд". Тя ще рекламира бебешки стоки за популярна световна марка. Освен това половинката на Венелин Петков рекламира и кулинарни книги, салон за красота и детски книжки на едно от големите български издателства.

За бившия шеф на новините в bTV се разчу, че е започнал да преподава в частно училище. Въпреки че парите там не са като в държавните школа, пак няма как да стигнат сумите, които е получавал като директор в частната медия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай