Любимката на Вучков се завръща в ефира

Къде ще участвя тя

Любимката на Вучков се завръща в ефира | StandartNews.com

RnB певица със скандална визия известна от близкото минало с топлес партитата и попфолк дуетите си с Таня Боева, се е явила на кастингите за предстоящия сезон на "Гласът на България", пише blitz.bg.

Любимата изпълнителка на проф. Вучков, която той най-редовно канеше в своето предаване и посочваше за най-добрия български артист - изпълнител, ще се качи на сцената на хитовото музикално шоу тази есен, за да премери сили с останалите участници.

През годините Бойка Щерева, както е истинското име на пазарджиклийката, се е изявявала в различни жанрове, като един от най-големите ѝ хитове е "Кой е тузара?", изпълняван в дует с Таня Боева, от 2010 г. Поп дивата е на сцена от 13-годишна, когато печели първата си награда на фестивала "Микеле Меркурий" за най-талантлив млад изпълнител.

Като дете Щерева е ходила на уроци по пиано, солфеж и пантомима. След завършване на средното си образование е приета в Музикалната консерватория, където се дипломира с отличен успех, а по време на обучението си работи като джаз певица по клубовете в София. Дали гласът на 43-годишната скандална изпълнителка ще бъде разпознат от треньорите в "Гласът на България" и дали тя все още "хваща окото", ще разберем след няколко месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай