Любим водещ с уникално признание. Цънцарова ахна

Златимир Йочев разкри подробности от кариерата си

Любим водещ с уникално признание. Цънцарова ахна | StandartNews.com

Едно от любимите лица на екрана - водещият на сутрешния блок на БТВ Златимир Йочев, разкри любопитни факти от кариерата си и предизвика удивлението на екранната си половинка Мария Цънцарова. Той е стартирал в журналистиката още на 21 години.

Хасковлията показа в ефир екземпляр на списание, в което е работил през далечната 2006 г. Става дума за "Подай ръка".

"Няколко години бях отговорен редактор на детско издание. Ето това е първото ми списание, с което започва журналистическата ми кариера", сподели той.

Колежката му на екран Мария Цънцарова го попита от коя година е, а Йочев отвърна: "2006-та".

Йочев е роден на 3 октомври 1985 г. като учи в Руската гимназия в родния си град. След това завършва журналистика и магистратура по организационно управление в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Работил е като журналист и телевизионен водещ в Българската национална телевизия, България Он Еър, BiT, а от 1 март 2021 г. е водещ на сутрешния блок на Би Ти Ви "Тази сутрин".

Член е на Съюза на българските журналисти от 2015 г., хоноруван преподавател по новини и актуална публицистика в Нов български университет. Три пъти е избиран за водещ на годината в Bulgaria ON AIR, а през 2017 г. е отличен и от Синдиката на българските учители с приза "Журналист на годината".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай