Любим доктор смая България с признания за таен бизнес

Накара всички да се превиват от смях

Любим доктор смая България с признания за таен бизнес | StandartNews.com

Любим доктор смая България с признания как издържа семейството си. Известният с разкошното си черно чувство за хумор д-р Мирослав Ненков стана главен готвач в първия епизод на новия сезон от "Черешката на тортата".

Лекар съм. Анестезиолог. Аз от онези, които приспиват пациентите преди операция и се надявам да се събудат по-късно, каза д-р Ненков. Имам ферма за животни, с която издържам моето семейство. Продавам черни дробове от риби за пастет, хвърли бомбата анестезиологът. Но веднага обясни: „При едно от международните преброявания вкъщи идва преброител и ми задава някакви страховити въпроси. Единият от тях беше имам ли животни. И аз казах, че имам ферма. И тя, жената, се опули, защото, нали, каква ферма в София. Аз й показах аквариума с рибките и й казах, че изнасям черен дроб за Норвегия. Пошегувах се разбира се. Ама се получи добре”.

Моята концепция за вечерята в "Черешката на тортата" е да направя това, което бих направил, ако ми идват приятели на гости. Предвидил съм да омеся хляб с моите две ръце, ще направя модифицирано капрезе, а за предястие ще направя български боб от Смилян по родопска рецепта, а не от онзи - китайския. Ще сготвя телешко с картофено пюре и паста от люти чушки. А десертът е тиквеник, каза лекарят.

Много добра идея. Стегнато и от душа, коментира шеф Манчев.

Д-р Мирослав Ненков в края на вечерта, изпълнена със смях и докторски хумор, събра 38 точки. Две точки по-малко от максималния резултат, заради личните очаквания на гостите и заради личния им вкус към лука.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай