Лукарски готви морска сватба

Ива Йорданова разкрива детайли около бъдещата си сватба с министър Божидар Лукарски

Лукарски готви морска сватба | StandartNews.com

Ива Йорданова ще кажа "да" на министъра на икономиката на 21 май в Бургас

Министърът на икономиката Божидар Лукарски и неговата любима Ива ще се венчаят на морския бряг в Бургас на 21 май - Деня на свети свети Константин и Елена, научи "Стандарт". Детайли около щастливото събитие се пазят в тайна, защото двамата държат церемонията да е в тесен семеен и приятелски кръг. Заради ангажиментите на икономическия министър организацията на сватбата е легнала върху плещите на булката.

За сериозните им намерения се разбра по Коледа, когато във Фейсбук Ива Йорданова показа годежния си пръстен. Преди дни, пак в социалната мрежа, тя показа и булото, и обувките, с които ще застане пред олтара.

Искрите между Лукарски и Йорданова припламнаха още когато се наливаха основите на Реформаторския блок. По това време Ива е в ръководството на ДБГ и често се среща с лидера на СДС. Покрай партийните дела двамата бързо станали и близки. Връзката с Лукарски дори осуети темпото на кариерата й. Йорданова за кратко бе назначена за зам.-шеф на Агенцията за българите в чужбина, но бе принудена да се оттегли. Сега живее в САЩ и там развива свой бизнес. Лукарски пък се разведе със съпругата си, от която има две дъщери. Той е третият член на кабинета "Борисов 2", който се жени - след външния министър Даниел Митов и шефката на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова. Само вицепремиерът Томислав Дончев засега отказва да "узакони" връзката си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай