Лошо! Как Глория удари Лили Иванова

Вижте по колко са готови да дадат за билет за чалгария

Лошо! Как Глория удари Лили Иванова | StandartNews.com

Една новина, която няма да е много по вкуса на Лили Иванова, въпреки, че сама по себе си издава тъга.

Глория сложи в малкия си джоб примата на родната популярна музика Лили Иванова, а причината е нещо, което никой попфолк изпълнител не си беше позволявал до момента, пише "Марица".

Фолкдивата определено се цели високо, ако съдим по това, което прави не само сега, но и през последните близо 10 години, а Лили Иванова вероятно не може да повярва на очите си.

Причината са умопомрачителните цени на билетите за юбилейния концерт на фолкзвездата "30 години на сцена".

Най-скъпите ценни хартийки стигат до сериозната сума от 100 лв., но за да ги пусне, изпълнителката явно е сигурна, че това няма да е проблем и вярната й публика отново ще напълни залите.

Този факт показва, че в столицата е пълно с "интелектуалци", които ще пият с шепи от вълшебната чалгария. 

Спектакълът "Музикалната приказка" ще събере на едно място хитовете на Глория през годините и ще се случи навръх рождения й ден на 28 юни 2024 г.

"Здравейте, приятели! От днес започва продажбата на билети за юбилейния концерт "30 години на сцена" в зала 1 на НДК. Заповядайте!", написа Глория и даде възможност на почитателите си първи да запазят места в концертната зала.

Всъщност, Глория е единственият попфолк изпълнител с 4 самостоятелни концерта в зала 1 на НДК. За първи път заедно с музикална компания "Пайнер" тя покани почитателите на чалгата в края на 2000 година, за да представи песните от албума "12 диаманта".

Успехът на албума "Крепост" пък бе ознаменуван през 2003 година. Концертът спектакъл "15 години на сцена" бе през 2009 г., а през 2015 г. зарадва всички с хитовете си за "20 години на сцената", пише "Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай