Лоши новини за д-р Щонова в "Денсинг старс"

Относно танцовия й партньор

Лоши новини за д-р Щонова в "Денсинг старс" | StandartNews.com

Танцьорът Атанас Месечков, който е партньор на д-р Неделя Щонова в "Денсинг старс", има фрактура на крака и продължаването му във формата е под въпрос. На последния лайф той събра сили и танцува, макар изричната лекарска забрана. 

Скандал в "Денсинг старс"! Филип Буков захапа Илиана Раева

Талантливият танцьор, който чака завръщането на "Денсинг старс" цели 10 години, може да прекрати участието си. Предстои му тежка операция. 

Драма в "Денсинг старс". Алекс Раева скастри партньора на Натали

"Имам счупена костица между петата и глезена, сега съм малко упоен", обясни стоически той. Това не попречи на народния танц, с който се представиха пред журито и зрителите с докторката. Но всъщност лекарите са твърдо против неговото участие във формата предвид здравословното му състояние в момента. 

Фурор! Д-р Щонова взриви "Денсинг старс"

Съветът на всички е да си почива поне 30 дни, след което му предстои операция. Но той е решил към момента да отложи почивката и операцията за след края на формата. Но е силно притеснен, че може и принудително да се наложи да остави д-р Неделя Щонова на друг свой колега, пише БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
10 Коментара
Добринка от Злокучене
преди 1 месец

Каквото и да говорите и да я ласкаете тая докторка фъфлеща лигла, няма как да се сравни и нареди редом до тия млади свежи и ираещи млади момичета като Дара, Мила и Натали, тя може да им бъде майка само, какво я лансират само!?

Откажи
Танцуващата с вълци
преди 1 месец

Язък за Наско, това амбициозно момче, да се бъхти и мори и поти с тая дъртата, добре че български народ оценява, иначе ако остане на това подкупно жури платено незнам, само нея лансират!?

Откажи
Мнение
преди 1 месец

Трябваше да махнат Щонова, а Филип Буков да продължи! Жалко за това младо, красиво и позитивно момче, че го отстраниха!

Откажи
Валентина Псалтирова
преди 1 месец

Добринка, не бъди зла кучка и не обиждай доктор Щонова само затова, че е по-голяма от другите! Гледай предаванията й и се научи на нещо полезно!

Откажи
Ани Савова
преди 1 месец

Добринке не можеш да кацнеш на малкия пръст на д-р Щонова Много си злобна бе много Представям си какво представляваш като физика Сигурно си гола вода

Откажи
Атанаска
преди 1 месец

Колко грозен и злобен коментар.Дано всеки изглежда като нея на тези години.А и е толкова позитивен човек.

Откажи
Зара
преди 1 месец

Играе перфектно и слага в джоба си доста от тъй наречените от вас млади.

Откажи
Зара
преди 1 месец

Коментарът ми е към Добринка

Откажи
ДядоСоки
преди 1 месец

Николета Лозанова роди от любовника си и излъга Ники Михайлов че е от него, но много скоро ДНК ще покаже, че Ники Михайлов не е бащата!

Откажи