Лоши новини! Любима водеща със здравословни проблеми

Какво се случва с нея

Лоши новини!  Любима водеща  със здравословни проблеми | StandartNews.com

 

Въпреки проблемите си със здравето водещата на "На кафе" по НОВА е изключителен професионалист и остава непроменена в очите на публиката. В четвъртък сутрин обаче тя призна, че не е във форма, обяснявайки, че е "заспала", и предаде зареждането на любимия си колега Дарко Ангелов.

Докато Дарко се забавлява пред камерите, Гала показа своето несъвършенство. Тя се появи на екрана с фиби, които държаха отпуснатата назад коса. Изглежда екипът й беше малко небрежен, тъй като я подготвиха за предаването много бързо и повърхностно.

Междувременно Дарко откри, че проблемът на Гала не е това, че е заспала, а че дясната й ръка е скована и не може да се движи свободно. Актьорът дори започна да имитира движенията на колегата си извън ефира.

Според Дарко, нито билките, нито природните лекове и мазилата помагали. "Единствено кинезитерапевтите се грижат за мен", призна Гала, звездата на Нова телевизия.

Гала се оплака от травмата в рамото си и сравни ситуацията с предизвикателствата, пред които се изправят участниците в предавания като "Игри на волята". Тя посочи, че някои участници използват болките си като извинение, за да напуснат състезанието.

Мъжките панелисти, които участват в предаването "На кафе" от години, решиха да "лекуват" Гала с комплименти. Най-успешен беше певецът Юли Константинов, който заяви, че Гала винаги ще остане момиче, защото е от този тип жени, които съхраняват своята красота независимо от възрастта. Хвалбите бяха толкова много, че самата водеща поиска да спрат, за да не изглеждат иронично, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай