Завръща се легендарно риалити шоу. Леден душ за Ники Кънчев

Нова обяви голяма промяна от есента

Завръща се легендарно риалити шоу. Леден душ за Ники Кънчев | StandartNews.com

От Нова обявиха завръщането на един от най-успешните развлекателни формати. "Сделка или не" тръгва отново по родния ефир тази есен с нов водещ -Ненчо Балабанов. Култовото телевизионно предаване ще се излъчва всеки делничен ден от 18:00 ч.

Новината зарадва зрителите, но се оказа лоша за Ники Кънчев. Връщането на хазартното шоу означава, че от програмната схема на телевизията изпада „Голямото преследване“. Предаването за знаещи се излъчваше от 18 часа миналия тв сезон, но сега по това време ще върви Ненчо. "Голямото преследване" върна на екран Кънчев и бързо се превърна в ярка конкуренция на „Стани богат“.

Още от началото на май обаче телевизията върти само повторения на епизодите и в момента нови участници не се търсят. Липсва и реклама за предстоящ сезон през есента. Тя явно е щастливият сезон на имитаторът Балабанов. Освен, че отново ще се изявява в национален ефир той ще стане баща за втори път през ноември. Щастливата новина идва година след сватбата му с младата и красива Катрин. Двамата чакат момиченце. Ненчо вече има един син, който скоро ще навърши 18 години. Гордият баща се надява, че ще може да разчита на помощта му предвид сериозната си работна ангажираност, пише hotnews.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай