Лили заля Софка с подаръци след "Капките" /Фото/

И най-смелите мечти се сбъдват, заяви развълнувано Маринова

Лили заля Софка с подаръци след "Капките" /Фото/ | StandartNews.com

Лили Иванова е останала изключително очарована от превъплъщението на Софи Маринова в "Като две капки вода". Примата на родната естрада дори сбъднала мечтата на заклетата си фенка, като я засипала със специални подаръци.

"Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация й е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол! Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин. Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват! Обичам ви!", разказа Софка в Инстаграм.

"Скъпа Софи Маринова, благодаря!", написа от своя страна Лили Иванова.

Припомняме, че именно с превъплъщението си в примата Софка отбеляза единствената си победа в деветия сезон на шоуто за преобразявания. Триумфът й обаче закъсня и тя не можа да се класира за финала. Следващата седмица за голямата награда ще се борят Фики, Михаела, Рафи и Милица. 

По време на големия финал Милица ще представи Дамата в бяло от филма „Великият шоумен“, а Рафи ще се спре на истинско предизвикателство – великият Васил Найденов. Михаела ще заложи на Лара Фабиан, а Фики ще се опита да спечели първото място с Елвис Пресли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай