Лили напъди гримьора си

Кирил Чалъков напоследък не се споменава около примата, в чиито екип беше дълги години

Лили напъди гримьора си | StandartNews.com

Името на Кирил Чалъков напоследък не се споменава около примата Лили Иванова, в чиито екип беше дълги години маестрото на макияжа. Говори се, че тя е напъдила единствения човек, който я е виждал без грим през последните две десетилетия. Певицата се разгневила, когато разбрала, че дългогодишният й другар започнал да издава задкулисните й тайни. Както се знае, примата не търпи предателства и същата съдба сполетя бившата й мениджърка миналата година, след като Лили я изтри от живота си след десетилетие служба.

Преди дни Лили качи във Фейсбук няколко черно-бели снимки, на които се намира в гримьорна, разпръснала е четки, пудри и сенки за очи. Към кадрите тя благодари на целия екип, работил по въпросната сесия, като в нея липсва гримьор. Примата е подписала себе си и след стайлинга. По кадрите личи, че певицата професионално е оборудвала личния си куфар с гримове, като всичките пудри, фондьотени и сенки са придружени от 9 четки.

Иванова най-вероятно изцяло е зачеркнала Чалъков от живота си, тъй като това е вторият му сериозен фал. През 2002-а тя вече му прости гаф, но едва ли ще повтори грешката си. Драмата тогава се разигра около фотосесията на Лили за "Плейбой". Гримьорът й си позволи да разкрие в интервю подробности от снимачната площадка. След това в частен разговор уж бил казал, че докато я подготвял за сесията, се чувствал като "балсаматор и реставратор едновременно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай