Lidl предлага близо 800 продукта за Коледа

Lidl предлага близо 800 продукта за Коледа | StandartNews.com

 

Под мотото „Магията на специалните моменти: Вълшебна Коледа“ Lidl вече предлага на своите клиенти близо 800 избрани и качествени продукта за декемврийските празници. Потребителите могат да направят своя избор както за менюто в дните около Рождество Христово, така и за организацията на още по-уютни и усмихнати дни с коледните декорации, дрехи и дървени играчки.

Любимите на всички марки Favorina и Deluxe също се завръщат във всички 120 Lidl магазина в страната - сигурен признак за наближаващите празници. Двете серии събират в себе си палитра от сладки и солени вкусове, които директно препращат в света на Коледа и семейния уют.

От серията Deluxe потребителите могат да се насладят на гурме предложения като стек от жълтоперест тон, хайвер от дива сьомга, пресен гюбек с трюфели, дивечова луканка и горгонзола с шамфъстък. За да бъдат още по-сладки споделените мигове със семейството и приятелите, клиентите на веригата ще открият ароматен коледен чай, портокалови медальони и крем от кестени.

По празниците и малки, и големи могат да се поглезят и с любими Favorina продукти като коледен щолен, марципан с шоколад и нуга, джинджифилови сладки и различни видове панетоне. За по-нетърпеливите има коледни календари, с които отброяването на дните до Коледа се превръщат в сладки вълшебни мигове.

И понеже Коледата няма да е истинска без усмивките на най-малките, в Lidl лесно и удобно всеки всеки може да набави и подаръците за децата. Веригата предлага богат избор от дървени играчки Playtime Junior и различни предложения за коледни подаръци, които също ще се появят по рафтовете в избрани седмици от празничния сезон.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай