Лидер на ДПС изкара глоба на министерски шофьор

Лидер на ДПС изкара глоба на министерски шофьор | StandartNews.com

Стара Загора. Общинският лидер на ДПС в Стара Загора Юсни Ибрям изкара глоба на шофьор на министъра на инвестиционното проектиране Иван Данов. Екшънът се разигра пред областната управа във вторник на обяд по време на срещата на министъра с Камарата на архитектите в региона.

„Видях, че министерският Мерцедес бе паркиран на тротоара, обадих се на шефа на полицията и го попитах дали и аз мога да паркирам пред стъпалата на областната администрация и помолих за съдействие", поясни Ибрям. Той и е общински съветник от ДПС в местния парламент на старозагорци. Малко след това на мястото на нарушението пристигнал полицейски патрул. Въпреки опитите на сътрудника на министъра да осуети санкцията, шофьорът бе глобен 30 лв с фиш за неправилно паркиране.

„Каквото като министърът е от квотата на ДПС, шофьорът му е длъжен да спазва законите", каза общинският лидер на движението Юсни Ибрям.

Самият министър Иван Данов пък отмени без обяснения предварително обявеният брифинг с журналистите, а преди срещата с архитектите отказа да отговаря на журналистически въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай