Лейди Гага бясна на Инстаграм

Социалните медии са тоалетните на интеренет, каза певицата

Лейди Гага бясна на Инстаграм | StandartNews.com

Инстаграм, Фейсбук и останалите социални медии са тоалетните на интернет. Оценката е на поп иконата Лейди Гага. Поводът за избухването на носителката на Оскар за най-добра песен са множеството спекулации, че с екранния й партньор във филма „Роди се звезда“ - актьорът Брадли Купър, са повече от приятели.

Нещо повече, мнозина порицаха Гага и Купър, че въртят любовна афера и то пред очите на съпругата на актьора – супермодела Ирина Шейк. Дори се появиха мемета и колажи как Шейк разкрива изневярата. Става въпрос за прекалено страстното изпълнение на песента Shallow, което Гага и Купър направиха на церемонията по връчването на наградите „Оскар“.

Помолена да изясни слуховете като гост в шоуто на Джими Кимъл, певицата заяви: "Първо, честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет. Това, което се върши с поп културата, е ужасяващо.
Хората стават свидетели на любов и познайте какво - това е, което искахме да видят.
Това е любовна песен. Филмът "Роди се звезда" е любовна история".

Лейди Гага обясни, че със звездата от „Последният ергенски запой“ са пресъздали песента в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение.

"От тази гледна точка беше важно и да сме свързани през цялото време. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се чувстват по този начин. Аз съм творец. Мисля, че си свършихме добре работата", категорична е тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай