Легендарна вдовица взе парите на учителка в Стани богат

Кой беше въпросът, където стана грешката

Легендарна вдовица взе парите на учителка в Стани богат | StandartNews.com

Световно име, макар и много противоречиво, спря участничка в Стани богат.

Добра игра в "Стани богат" направи Анелия Тодорова, която е бивша учителка. Тя стартира участието си още снощи, но днес продължи с въпрос за 1500 лева, като бе изхабила само жокер "50:50".

Питането бе "В коя държава се намира активният вулкан Попокатепетъл?" - Исландия, Мексико, Конго или Италия. Тя не знаеше отговора, като помисли, че може да е в Исландия. Все пак не се реши да рискува и се обади на приятел - Николай Кившанов от София, който правилно я насочи към Мексико.

След това участничката заключи 2000 лева като втора сигурна сума, а питането за нея бе: "Кой футболен отбор има най-много титли от Шампионската лига на УЕФА?" - Милан, Ливърпул, Реал Мадрид или Байерн Мюнхен. Тодорова много бързо посочи верния отговор Реал и дори правилно посочи, че титлите му са 14.

Въпросът за 3000 лева бе "Към кого е отправено предупреждението на Тит Вестриций Спурина "Пази се от Мартенските иди!" - Цезар, Клеопатра, Иисус Христов или Александър Македонски. Тя повика мъжа си от публиката, но той нямаше идея. Чудеха се между Цезар и Клеопатра, като в крайна сметка правилно се спряха на Цезар.

Питането за 5000 лева бе "Кой издава албум, на чиято обложка се виждат окървавени очила, чаша вода и Сентръл парк в Ню Йорк?" Останала без жокери, тя трябваше да избира между Доли Партън, Мик Джагър, Дейвид Боуи и Йоко Оно. Анелия се насочи към Джагър, но Ники Кънчев я разочарова, че става дума за Йоко Оно и така участничката си тръгна с 2000 лева от предаването.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай