Ледена пързалка нонстоп на Ариана

Ледена пързалка нонстоп на Ариана | StandartNews.com

София. Най-голямата ледена пързалка на Балканския полуостров отвори врати на столичното езеро Ариана. До края на март любителите на зимните емоции ще могат да ползват съоръжението с площ от 1400 кв. метра.

Тълпи от младежи, както и малчугани с техните родители напълниха пързалката вчера, когато организаторите обявиха вход свободен в първия й работен ден. Специалните гости Румънеца и Енчев заедно с балет NEXT вдигаха настроението на посетителите. От днес ползването на леда ще струва 5 лева, а наемът на кънки - 4 лева. Всяка сутрин между 8:00 и 9:30 часа съоръжението ще бъде безплатно за ученици.

Безплатно ще бъде леденото забавление и в часовете от 22:00 до сутринта. В почивните дни около Коледа и Нова година пък са предвидени много състезания, игри и музика на леда. Всеки петък и събота вечер дискотека под звездите със специално осветление върху леда ще радва посетителите. Освен да забавлява, целта е пързалката да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват, надяват се организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай