Лъжи и загадки за състоянието на Боби Кристина

Лъжи и загадки за състоянието на Боби Кристина | StandartNews.com

Ние се молим за нея, каза Боби Браун

Лос Анжелис. Дъщерята на известната певица Уитни Хюстън- Боби Кристина Браун бе намерена във вана в безсъзнание в края на миналата седмица, а оттогава спекулациите за начина й на живот и състоянието й все повече набъбват.

Първоначално бе съобщено, че тя е омъжена за доведения си брат Ник Гордън. Адвокатът на Браун обаче публикува изявление, че Боби Кристина и Гордън никога не са били женени, а Гордън не е искал да говори публично, заради състоянието на Кристина.

Твърдението, че дъщерята на Уитни Хюстън е в мозъчна смърт също бе оспорено. В четвъртък стана ясно, че семейството й се събира, за да каже сбогом на Боби Кристина. Това обаче се оказа лъжа.

"Ако ние излизаме с изявление, всеки път, когато медиите публикуват фалшива информация по този въпрос, то ние трябва да правим това по 24 часа", опроверга информацията баща й Боби Браун в свое изявление.

"Това е лъжа, точно както е по-голямата част от другите спекулации в момента. Тя е добре, а ние се молим за нея", каза още той.

Daili Mail пък днес излязоха с информация, че системите на Боби Кристина вече са изключени.

Изданието се позовава на свой източник от полицията, който е добре запознат с медицинското състояние на момичето.

Тази новина обаче до момента също не е потвърдена.

Полицията в Ел Ей задържа и дилъра на Кристина, който я е намирал безпомощтна във ваната на 31 януари. Това е приятелят й Макс Ломас, който гостувал на Боби Кристина по време на инцидента.

Наркотици обаче в дома на Кристина не бяха открити. Така до днес информацията, че свръхдоза е довела момичето до това състояние, не е потвърдена.

21- годишната Боби Кристина по модел на майка си бе разяждана от зависимостта от наркотици. Сега обаче любимите й хора изглежда са в капан на един цялостен модел.

"Тя не е само една майка, тя е най-добрият ми приятел", каза Боби Кристина за майка си пред Опра Уинфри в интервю през 2012, малко след смъртта на Хюстън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай