Кухнята на Мъск. Всяка домакиня у нас има по-хубава (СНИМКИ)

Вторият по богатство в света изуми социалните мрежи

Кухнята на Мъск. Всяка домакиня у нас има по-хубава (СНИМКИ) | StandartNews.com

Уолтър Айзъксън, биографът на милиардера Илон Мъск, публикува снимка, за която се твърди, че показва кухнята и част от всекидневната на един от най-богатите хора днес, прададе БЛИЦ. Това което се вижда на снимките в мрежата Х може да накара всяка жена у нас да се чувства горда, защото със сигурност има по-хубава и уютна кухня от тази на втория по богатство в света. Съвсем наскоро Бернар Арно детронира Мъск и вече официално е най-богатия човек на планетата.

Айзъксън пусна фотоса в профила си в социалната мрежа X. Това даде рядка възможност на простосмъртните да надникнат в семплия дом на милиардера.

През 2020 г. Мъск реши да продаде петте си големи къщи и да използва спартанската къща с две спални в Бока Чика, Тексас, където се срещнахме, като основна резиденция. Мъск щеше да седи на тази дървена маса и да провежда телефонни разговори - написа Айзкъсън наскоро.

Къщата се намира близо до стартовата площадка на компанията Space X и изглежда е с отворена концепция, тоест без препятствия, разделящи хола и кухнята. На масата в хола има меч, книги, настолни игри, реплика на ракета...

На стената близо до кухнята има плакат за списание за научна фантастика, а върху стола е наметнато яке на Tesla.

Продавам почти всички физически активи. Няма да имам къща, обяви Мъск през 2020 г.

„Най-богатият човек в света живее тук? Това наистина показва колко много го е грижа повече за другите, отколкото за себе си и начина му на живот“, коментира потребител.

„За мен е някак притеснително, когато най-богатият човек в света няма по-голяма кухня от мен“, гласи друг коментар.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай