Куентин Тарантино и Ума Търман имат връзка

Куентин Тарантино и Ума Търман имат връзка | StandartNews.com

Лос Анджелис. След като 20 години Ума Търман беше муза на Куентин Тарантино, те вече имат и любовна връзка, съобщават клюкарските издания отвъд океана. 

Актрисата се раздели с годеника си - френския милиардер Арпад Бюсон, миналия месец. Дъщеричката им Луна е почти на 2 годинки, а това е втората им раздяла. От предишния си брак с Итън Хоук тя има още две деца, на 15 и 12 години.

На кинофестивала в Кан миналата седмица Ума Търман и Куентин Тарантино са изглеждали много близки, докато позирали за снимки, отбелязват светските хроникьори, които имаха информация, че двамата са наели заедно вила в Южна Франция.

Ума Търман стана иконична в класиката на Тарантино "Криминале" ("Pulp Fiction") от 1994 г., а след това и в "Убий Бил" 1 и  2.

През 2009 г. на въпроса за коя известна жена би се оженил, ако животът му зависеше от това, Кунтин Тарантино отговори: "Ума". "Ако до главата ми е опрян пистолет? Известна жена? Ума - каза тогава Кунтин Тарантино. - Не знам какво ще си помисли тя, но в този въпрос става дума за моя живот".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай