Криза. Ето печалбата на Лили Иванова

Само 60 000 лева за миналата година

Криза. Ето печалбата на Лили Иванова | StandartNews.com

Музикалната прима Лили Иванова изкарва далеч по-малка печалба, сочат финансовите отчети на нейната фирма за последната година. Пандемията е орязала доходите на звездата драстично и тя е изкарала едва 60 хиляди лева за изминалата 2020 г., сочат данните. Което значи, че нейният дневен бюджет е в рамките на 164 лева, разделено за цялата година, пише Марица.

Причината Иванова да падне до толкова ниски приходи, предвид факта, че преди години правеше милиони, е, че националното й турне два пъти беше отлагано покрай рестрикциите за провеждане на подобен тип мероприятия заради Ковид-19.

Иванова се притеснявала за финансовите загуби, тъй като работи и с големи спонсори. Тя обаче не разчита на изкараното от билети, за да преживява. Ако трябваше да разполага наистина със 164 лева на ден, може би Лили би се отказала от пълния хладилник само за да може да си позволи последните модни колекции, казват с ирония нейни колеги.

Близки до грандамата на родната музика споделят, че била склонна да яде по 2 фъстъка на ден, но да похарчи 12 бона за чисто нови дизайнерски дънки. Все пак жената глас има и солидни спестявания в банкови сметки, с които обаче е наясно само нейната лична счетоводителка, която от години се грижи за финансите й.

Из естрадната гилдия шушукат, че ставало въпрос за 12 милиона лева спестени пари. Неслучайно Вечната Амбър е недолюбвана от своите колеги, които разчитат единствено на мизерна пенсия.

 

.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай