Криско става жури на X Factor

Криско става жури на X Factor | StandartNews.com

Рапарът Криско ще бъде част от журито в четвърти сезон на X Factor. Изпълнителят на хитовете „Било кво'т било", „Видимо доволни" и „Шапка ти свалям" ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от музикалното шоу в ефира на Нова, съобщават от телевизията.

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители", заяви провокативният изпълнител, който ще коментира, критикува и, разбира се, окуражава новите претендентите.

Рап звездата ще се изяви за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна. „Криско е не само добър артист, но и продуцент, който е наясно с търсените качества във всеки участник в X Factor. Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България, го прави безценен за състава на журито – свежият поглед винаги дава нова перспектива", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Съвсем скоро ще станат ясни и останалите лица от великолепната четворка в журито на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай