Крисия: Българският химн не е лесен за пеене

Крисия: Българският химн не е лесен за пеене | StandartNews.com

София. Българският химн не е толкова лесен за пеене, колкото изглежда отстрани. Това каза в сутрешния блок на бТВ Крисия Тодорова, която довечера ще пее на срещата Лудогорец - Валенсия на Националния стадион "Васил Левски".

 

Откритието на Слави Трифонов, което заплени цяла България със своя глас, ще зарадва разградчани и всички останали българи и с "Моя страна, моя България" на Емил Димитров.

 

9-годишната певица каза още, че за момента не се притеснява от своята изява пред любимия отбор на Разград и цяла България. "Много съм щастлива, че ще пея пред толкова хора. Сега не се притеснявам, но после, когато настъпи часът, може и да се притесня малко. Ще изпълня химна и една песен. От Лудогорец любимец ми е нашият капитан Светльо Дяков, но и другите футболисти. Да, татко обича футбола и ще бъде с мен довечера", обясни тя.

 

Крисия и майка са станали в 06, 30 сутринта, за да се подготвят и отпътуват за столицата, където ще е дългоочакваната среща между Лудогорец и Валенсия. Тя ще излезе пред пълния стадион със специално ушит тоалет за двубоя.

 

Наскоро талантливото момиченце, което е едва в трети клас, пя в Разград със своите приятелки от конкурса на Слави. Крисия сподели, че вече много хора я спират по улиците и я поздравяват за таланта й.

 


)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай