Кремена Халваджиян няма да затваря „Библиотеката“

Синът й Бебо ще отвори „Парк бар“-а, като се съвземе от катастрофата

Кремена Халваджиян няма да затваря „Библиотеката“ | StandartNews.com

„Парк бар“-ът, любимото заведение на Васил Божков, Коко Каменаров, Ути Бъчваров, Денис Ризов, Георги Кузмов и още цяла сюрия вип персони и бивши, настоящи и бъдещи кадри на БНТ, все още е затворен заради катастрофата на Бебо Халваджиян. Синът на Маги и Кремена Халваджиян трябваше да отвори прочутия клуб на бохемите и богатите и да  го завърти заедно със свой близък приятел и бизнес съдружник. Но Бедрос преживя гаден инцидент с любимия си мотор и счупи крак – така че пусковият срок гравитира около първи ноември.  

"1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира. Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътя до болницата е един от кошмарите, които би забравил", написа Бебо Халваджиян след ужаса преди броени дни. „Мъки, болки и дискомфорт на хоспитализацията. Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути, без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова. Не можеш да свършиш най-нормални, битови неща, а ако все пак успееш, после се чувстваш сякаш си изкачил планина на един дъх. Но все пак съм устроен така, че във всяка ситуация да търся плюсове и красота", добави още той неотдавна от болницата. Днес Бебо, който чака второ дете, вече е доста по-добре, но надали скоро ще може да се посвети на новия фамилен проект.

Междувременно се изясни, че Кремена няма намерение да се отказва от любимия си клуб на гърба на Народната библиотека „Once upon a time", който откри през 2012-а. Тогава тя призна, че отдавна мечтае за подобно заведение, макар че било чиста случайност да влезе във владение. Сред най-редовните му посетители винаги са били и продължават да бъдат повечето от звездите на трите големи телевизии, депутати, дипломати и артисти. „Библиотеката“ е арената, на която се разиграваха възходите и паденията в любовните отношения на Митко Рачков и Мария Игнатова. Когато господарите на ефира искат да споделят   каквото и да било неофициално с медиите, то винаги се случва в клуба на Кремена, който в началото беше декориран с непопулярни герои от комиксите.

Колко ще бъде наемът на „Парк бар“-а засега остава в сферата на хипотезите. Говори се за 10 000 евро на месец, които ще прибира Петър Цабалас - Пепи Гърка. Собственикът на клуба дълги години си пълнеше сметките, благодарение на прочутия свой управител Иво, който обаче отвори "Меценат" в ЦУМ. Носи се слух, че Цаблас хранел илюзията, че може да продаде заведението за 7 милиона, но точно в момента в София надали има предприемач, който да парафира подобна сделка.   

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай