Крекът убива Джордж Майкъл

Крекът убива Джордж Майкъл  | StandartNews.com

Джордж Майкъл се бори за живота си в швейцарски рехабилитационен център за наркозависими, издадоха близки от семейството му. Джаки, съпругата на братовчеда му, разкри, че не само талантът, но и животът на Джордж е на път да си отиде заради силната му пристрастеност към дрогата. "Той стигна дъното, пушейки крек. Преди да постъпи в центъра, ставахме свидетели на ужасяващи картини. Тъжно и страшно е да виждаш как мъж с такъв живец се тресе в безпомощно състояние на земята и се моли за крек - само за още една доза", разкри Джаки шокиращи подробности от състоянието на певеца.

Проблемите на Джордж с наркотиците датират от години. Паралелно със славата му расте и наркотичната зависимост. И ако в началото изпълнителят на Freedom обичал да вдига градуса на настроението предимно с таблетки екстази, впоследствие Майкъл смесвал алкохол със синтетични вещества.

"Случвало се е по време на купон да припадне или пък да се събуди в повръщано. Жалка картинка! Мъчително е да гледаш мъж с такова положение, с такава осанка да гасне ден след ден. Той изглежда толкова болен и слаб днес! Ужасяваме се, че ако не успее да преодолее проблемите си с наркотиците, той ще си отиде", категорични за близките на Джордж Майкъл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай