Край на ретроградния Меркурий. Ето щастливите дни

11.11 е най-силната огледална дата за цялата година

Край на ретроградния Меркурий. Ето щастливите дни | StandartNews.com
  • Месецът обещава да донесе повече спокойствие и късмет

Кои са късметлийските дни през ноември? Месецът слага край на няколко ретроградни планети, което ще донесе на всички зодии повече спокойствие и късмет! От edna.bg разкриват кои ще са най-благоприятните дни:

3 ноември - Край на Ретроградния Меркурий

Това ще бъде първият ден от движението на планетата напред, както и краят на последното й ретроградно движение за годината. Този значителен и важен ден трябва да бъде посветен на започване на нов бизнес, срещи с хора, комуникация. Положителната енергия на Меркурий, който ще възвърне силата си, ще остане с нас още няколко дни, но на трети ще бъде най-важното и ключово време. Много хора ще почувстват лекота, щастие, оптимизъм.

9 ноември - Опозиция на Марс и Венера

Марс и Венера са две планети, които са абсолютно противоположни по своята енергия и настроение. Когато възникне конфронтация между такива космически обекти, т.е. когато те стоят от противоположните страни на Земята, това има благоприятен ефект върху хората. На този ден ще бъде възможно да успеете в бизнеса, във финансовата сфера, в любовта. Хората ще имат повече енергия, желание да живеят и да носят доброта на този свят.

11 ноември - Огледална дата

11.11 е една от най-мощните, ако не и най-силната огледална дата за цялата година. Този ден се счита за подходящо време за нови начала, формулиране на желания и мечти и спазване на различни ритуали за изпълнение на желанията .Ще бъде много светъл и запомнящ се ден.

14 ноември - Краят на Ретроградния Марс

Червената планета на 14-и ще започне своят ход напред, което ще продължи до края на годината. Това ще бъде добър ден, в който Луната също ще бъде в благоприятно положение. Като цяло този ден може да се нарече време на избавяне от страховете и комплексите. Много хора ще имат мотивация, нови желания, стремежи. Астролозите съветват на този ден да се стремите към положителното, да се извинявате за минали грешки.

29 ноември - Край на Ретроградния Нептун

Нептун ще стане третата планета, която ще се отърве от ретроградността си през ноември. Това ще бъде много важен ден. Астролози отбелязват, че на 29-и животът на много хора ще се промени към по-добро. Нептун е планетата, която управлява промяната и избавянето от ретроградността ще означава, че всички лоши неща, които са се случили преди, ще се окажат всъщност голям късмет и поука за нас. Това ще засегне особено тези, които са работили упорито за доброто на семейството си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай