Красавица в Стани богат вбеси зрителите. Задава се скандал

Тръгнаха с тежки обвинения в мрежата

Красавица в Стани богат вбеси зрителите. Задава се скандал | StandartNews.com

Зрителите на Стани богат подозират за уговорка в шоуто и започнаха масово да протестират в мрежата.

Доста обещаващо започна тази вечер играта на Биляна Музафирова!

Красавицата, която се представи като "всестранно развита личност с опит в много различни области" стигна до 5 000 лева, като използва само един жокер - помогна й издателят Светлозар Желев. Въпросът бе за фамилията на Дон Вито от "Кръстникът".

Мрежата загря от предположения на фенове, че "се поддържа" хубавицата с лесни въпроси. 

"Изключително елементарни въпросчета до 2000 лева от сорта: ,,Това го знае всяко хлапе", а понякога за 500 лева са доста по-трудни. На какъв принцип е всичко?" попита Анита Иванова на страницата на предаването във фейсбук.

"Принципът е стандартния за България - мой човек или човек на мой човек", отговори й Петър Николов, топфен на предаването.

Фен с името Гец Кундевски пък се ядоса на отговорите на Биляна с: "Колко гордо каза, че няма представа за трите лъва, които са символ на България!".

Музафирова бе в студиото със съпруга си зъболекар, но това не попречи на друг фен в "Стани богат" да предположи, че му прилича на "златотърсачка".

Така или иначе, Биляна продължава и в следващото предаване.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Яръмов
преди 1 седмица

Няма ли кой да му каже на водещия, че не е възпитано да фамилиарничи с непознати хора, които чува за първи път и да говори с тях на "ТИ"?

Откажи