Кралски бакшиш трогна сервитьорка /ВИДЕО/

Получи 1000 долара от фотограф

Кралски бакшиш трогна сервитьорка /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Кралски бакшиш разплака сервитьорка. Тази седмица се оказа незабравима за момиче от Уилямсвил в западната част на щата Ню Йорк, след като местен фотограф й остави бакшиш от 1000 долара, съобщи Канал 3, цитирайки "Фокс нюз".

Във видеоклип, публикуван онлайн, трогнатата до сълзи Каси обяви, че ще раздели парите с останалите сервитьори от заведението.

"С тези пари ще си платя наема за около 3 месеца, така че благодаря", казва тя, след което се просълзява.

Жестът е дело на Кейтлин Рейли, която работи като фотограф в Бъфало. Тя разкри, че се е обадила на своите последователи в Instagram по-рано тази седмица, като ги е помолила да дарят пари, за да може да изненада сервитьорката. Само за 3 дни били събрани 2000 долара, каза Рейли, която добави, че половината от сумата решила да даде на Каси, а останалата част – на друг труженик от първа линия в условията на пандемията.

"Исках да покажа малко любов към някого, след като местни бизнесмени са принудени да затварят заради covid, а и заради задаващите се празници", обяснява Рейли. "Заедно събрахме 2000 долара за 3 дни – това е първа част: 1000 долара бакшиш за моята сервитьорка. СЪРЦЕТО МИ Е ИЗПЪЛНЕНО. Останете на линия – следва 1000 долара за работещ от първа линия", обещава Рейли.

Тя признава, че никога не е срещала Каси преди. "Стопли ми сърцето – аз бях сервитьорка 8 години, исках парите да отидат у човек, на когото съм убедена, че ще помогнат", каза фотографката.

Need a smile? Caitlin Reilley, a local photographer, decided to brighten a random restaurant server's day with a $1,000 tip. @WKBW https://t.co/CltI4M30ZL pic.twitter.com/nyNjzEgt5O

— Jeff Russo (@JeffRussoWKBW) November 20, 2020 ">

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай