Кой ще наследи милионите на Сираков?

Родният Хю Хефнър не е оставил завещание

Кой ще наследи милионите на Сираков? | StandartNews.com

Борбата за наследството на Христо Сираков продължава. Оказва се, че родният Хю Хефнър не е оставил завещание. Преките наследници са двама – дъщеря му от Мария Бешлиева и синът му от Иpeн Oнтeвa. В предстоящата подялба на имуществото, спестяванията и бизнеса на Сираков обаче се намесва и Онтева. Oтĸaĸтo бoxeмът ce cпoминa, бившaтa мaнeĸeнĸa e в oчaĸвaнe нa дял от имaнeтo мy. Причината за това е, че тя се явява попечител на 16-годишния Кристиян и ще има право да се разпорежда с всичко, което синът й получи, пише Пик. Дъщеря му Анна-Мария Сиракова е обвързана с красив италианец. Сираков многократно е подчертавал, че тя е единствената жена, която ще обича до сетния си дъх. 

Преди време започна да се говори, че Сираков всъщност бил разорен. Въпреки славата на милионер, харчещ разточително, през последните 2 години той е имал сериозни финансови затруднения. Именно стресът е разклатил фатално здравето на бизнесмена. Според някои не е изключено да се окаже, че неговите дългове, вместо така желаните милиони, ще бъдат стоварени върху наследниците му. 

Междувременно последното гадже на Сираков Дениз Хайрула призна, че тя му отказала предложение за брак. Красавицата разкрива, че той паднал на колене и поискал ръката й, както подобава, но тя не могла да каже "да".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай