Събота,

Кой открадна тайното завещание на Майкъл Джексън?

От: Редактори -
758
Кой открадна тайното завещание на Майкъл Джексън?
A
A
A

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е имал тайно завещание, което никога не е било изпълнено, твърди негов издател.

Реймон Бейн, бивша говорителка на певеца, сподели пред медии в четвъртък, че Джексън имал завещание, което е датирано от 2006 г., в което той старателно е очертал как да се запази наследството му. Бейн добавя, че тя не знае къде в момента е документът.

"Исках, надявах се и се молих завещанието на Майкъл Джексън от 6 октомври 2006 г. да бъде намерено”, заяви бившата говорителка. Тя става бизнес мениджър на Джексън през същата 2006 година.

„За десетте години от смъртта му не знам за нито една стипендия, нито дарение, нито училище или какъвто и да е принос към черен колеж или университет на името на Майкъл Джексън. Знам, че няма звукозаписно студио, болница, клиника, фондация, благотворителност. Не съм чувала за никакъв подарък или голям жест за нито една организация, която да е кръстена на него”, изплаква бившата служителка на Краля на попа.

В момента на смъртта на поп легендата през 2009 г. се оказа, че певецът е посочил двама съизпълнители на завещанието му от 2002 г., които са получили контрол върху имението.

След смъртта на певеца отношенията между изпълнителите на завещанието и роднините му са изключително трудни и са обект на продължаващ обществен спор.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички