Кошмарът на Хари и Меган! Посочи го кралски експерт

От какво двойката се страхува много

Кошмарът на Хари и Меган! Посочи го кралски експерт | StandartNews.com

Кралският експерт и журналист Фил Дампиър заяви, че принц Хари и Меган Маркъл смятат, че не могат да останат извън светлината на прожекторите или заглавията на вестниците от страх, че ще загубят влиянието си.

Коментирайки решението на двойката да си вземе "родителски отпуск" след раждането на дъщеря им Лилибет, Дампиър обясни, че Хари и Меган непрекъснато се притесняват, че хората "могат да забравят за тях", ако останат безмълвни, пише  БГНЕС.

След броени дни публиката ще чуе двойката да изразява мислите си по редица теми - от расизъм до психично здраве - в шестте части на самостоятелния сериал на Netflix "Хари и Меган". Въпреки че експлозивният характер на предаването беше ясен от краткия, но драматичен трейлър, един от вътрешните източници в екипа потвърди, че някои от коментарите на двойката са "огнени".

След раждането на дъщерята на двойката, Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, на 4 юни 2021 г., двойката заяви, че си взима "родителски отпуск", но редица кралски коментатори останаха объркани, след като двойката продължи да прави изявления.

"Покойната британска кралица винаги повтаряше: "Трябва да ме видят, за да ми повярват" и същото се отнася за Хари и Меган. Ако те всъщност нямат публичен профил и хората не ги виждат, могат бързо да бъдат забравени, което очевидно не искат"., допълва кралскиятексперт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай