Кошмар за Венета Райкова! Какво се случи с водещата

Изплака много сълзи

Кошмар за Венета Райкова! Какво се случи с водещата | StandartNews.com

"Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала дотук в живота си." Това казва Венета Райкова, след което успокои, че вече е много по-добре.

"Всички Телци и Скорпиони около мен година и половина само се оплакваха и се чудиха какво се случва", каза блондинката пред "България Днес". И допълни: "Вече се движа! Надявам се скоро да мога да кажа: "Всичко свърши!".

Проблемите на водещата започват с болки в едно от колената. Райкова е диагностицирана със скъсан заден рог на менискуса. Въпреки това 49-годишната журналистка не се предава на отчаянието, макар много да я боли. С днешна дата Райкова е сигурна, че цялата билка и сълзи, които е изляла, са имали за цел да прочистят кармата й и това най-накрая се е случило. Венета прекарва една година вкъщи, операция и 4 различни рехабилитации, преди положението да започне да се подобрява. Сега, след всички здравословни проблеми, водещата на "Папараци" е обратно на крака и е готова за живота. Както е известно, Райкова е голяма почитателка на източните практики, занимава се с будизъм и е доста напреднала в това отношение.

Водещата е категорична, че най-накрая нещата при нея се подреждат както в здравословен, така и в личен план, а кармата й в съвсем чиста.

"Не съм в професионална или лична криза. В личния ми живот всичко е наред, щастлива съм. В професионалния ми също съм много щастлива. Предстои много неочаквано нещо от мен... не в сферата на книгите", развълнува ни красавицата. И успя да надмине и очакванията ни с изненадващо признание: "Когато имам добро финансово предложение, ще се върна и на екран. Не съм се отказала от телевизията, но не искам да работя без пари" - категорична е Венета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Vis 69
преди 5 месеца

Мила Венета ...В книгите си говориш за Бога...За Вярата....Вярвай ми,за Бога нито има карма,нито прераждания...Нито карти на съдбата...Проучи истинската Вяра.... Православието...Иначе...Книгите ти са хубави...

Откажи
Фен
преди 3 месеца

За книгите не знам дали са хубави, защото не съм ги чел, но вероятно хубаво духа. Може да напише и книга, озаглавена "Наръчник на Духалката".Бас държа, че ще се изкупува като топъл хляб, защото много духалки има откакто възприехме евро- гейо- атлантическите ценности.

Откажи