Кошмар за Ален Делон! Изумителен скандал

Легендата на киното преживява драма

Кошмар за Ален Делон! Изумителен скандал | StandartNews.com

Една от най-големите икони в историята на киното преживява тежка семейна драма.

Френският актьор Ален Делон, "изключително шокиран от медийните разкрития, организирани от сина му Антъни", ще подаде жалба срещу него, като осъжда и коментарите, целящи да "навредят" на него и на дъщеря му Анушка, съобщи адвокатът Кристоф Айела в изявление, изпратено до АФП.

В интервю за списание "Пари мач", публикувано в четвъртък, Антъни Делон казва, че баща му е "безпомощен" и твърди, че е сезирал за поведението на Анушка полицията, но без да подава жалба.

Антъни обвинява сестра си, че не го е уведомила, че актьорът, който сега е на 88 години и получи тежък инсулт през юли 2019 г., не е издържал "пет когнитивни теста" между 2019 и 2022 г.

"Кой баща би могъл да се примири с това?", реагира звездата на френското кино, цитиран в прессъобщението, разпространено от адвоката му. Според адвоката Ален Делон "не може да понася агресивността на сина си Антъни" и "още по-шокиращо", "твърди, че е изкарал последната си Коледа".

Според адвоката актьорът от "Гепардът" и "Басейнът" "също така ми каза, че за разлика от Анушка, синът му Антони никога (...) не се е интересувал истински от него и дори днес го вижда много малко". Ален Делон бил на мнение, че Антъни отново се е възползвал от името му, за да получи публичност.

"Оставете ме на мира, оставете дъщеря ми на мира", добавя Кристоф Айела в разпространеното от него съобщение.

Ален Делон "ме помоли да подам жалба, първоначално за клевета. А също и да проуча необходимите процедури, за да бъдат прекратени заплахите срещу него и дъщеря му", допълва адвокатът в изявлението, изпратено до АФП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай