Кортни Кокс събра Анистън и Пит

Първата приятелка на Джен насърчила Брад да предприеме решителни действия

Кортни Кокс събра Анистън и Пит | StandartNews.com

Дженифър Анистън и Брад Пит предизвикаха истински фурор, когато се прегърнаха на наградите на Гилдията на филмовите актьори и от тогава отново са най-обсъжданата двойка. Сега се оказва, че феновете на бившите съпрузи трябва да благодарят на най-добрата приятелка и колежка на Дженифър – Кортни Кокс, която ги е събрала отново.

„Кортни изгаря от желание Джен да възобнови романтичните си отношения с Брад, когото никога не е спирала да обича. Може да се каже, че тя участва активно в ренесанса на връзката им, осигурявайки на Пит най-актуалния телефонен номер на Анистън“, заяви анонимен източник пред „The Sun“.

Кокс съвсем открито подкрепя идеята бившите съпрузи да подновят свалката си. Тя дори хареса и пост на фен в Инстаграм, който написа: „Двамата без съмнение още се обичат.“ Актрисата е решила да се намеси, след като се срещнала с Пит в началото на 2017-а. По това време Дженифър още беше омъжена за Джъстин Теру.

„Когато Кортни и Пит се засякоха, тя се възползва от случая и му заговори за Джен. Разбира се – нищо прибързано и необмислено, просто си припомниха заедно доброто старо минало. Брад тогава сподели, че му липсва приятелството с бившата му и Кокс реши, че би бил подходящ момент да му даде номера на Анистън, защото знаеше, че приятелката й няма да има нищо против. С благословията на Кортни Пит събра смелост да се свърже отново с Дженифър“, допълва източникът.

Звездата от „Имало едно време в Холивуд“ постепенно е зачестил общуването с Анистън и след като се извинил за изневярата с Анджелина Джоли, приятелството им се е възобновило. Това е свалило стената между Брад и Джен и те успели да заровят томаховката и да общуват пълноценно.

Междувременно стана ясно, че бившите съпрузи разчитат на едни и същи стилисти. Когато настъпи време за червения килим, Пит и Анистън се доверяват на сестрите Нина и Клеър Холуърт – още една ненарушена традиция от съпружеските им времена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай