Компас показва пътя на Арабаджиев от СДС

Компас показва пътя на Арабаджиев от СДС | StandartNews.com

"От дете съм увлечен по туризма и спортното ориентиране", казва Константин Арабаджиев, главен секретар на СДС. Той води листата в 25 МИР-София и 18 МИР-Разград. "Сега със съпругата ми използваме всяко свободно време да сме сред природата. За мен един от най-полезните предмети, които притежавам, е моят компас. В крайна сметка човек, който не умее да следва зададен курс, е обречен на движение в кръг", коментира Арабаджиев.

Любими са му и рисунките на неговата дъщеря, както и нейните поздравления по повод семейни празници. "Събирам рисунките на малката ми дъщеря още от най-първите й опити да се изрази върху белия лист. В момента имам събрани много от нейните произведения. Разглеждайки ги, те ми припомнят за миналото и ми дават настроение за бъдещето", казва кандидат-депутатът.

Признава, че не може и без своя телефон, защото му дава сигурността и спокойствието по всяко време да поддържа връзка със семейството и близките си. Арабаджиев не се разделя и със своя електронен четец, благодарение на който събира много книги от различни жанрове.

Сантиментална стойност за него има и значка от кампанията на СДС през 1991 г. "Тя е с жълтото лъвче, което вдъхна надежда на хората в едни трудни времена", казва кандидатът за депутат от СДС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай