Хейтърите подскочиха! Защо критикуват Преслава

Нова вълна от негативни коментари

Хейтърите подскочиха! Защо критикуват Преслава | StandartNews.com

Известно време фолк певицата Преслава беше спокойна, че никой не я закача за пластичната операция на носа, но пак се започна.

Поводът е скеч, който добричлийката разиграва в компанията на Константин и Софи Маринова. Преслава го играе сладоледаджийка т.е. раздава сладолед в олинклузив хотел, а клиенти са именно нейните колеги. Докато разиграват смешната сцена, изпълнителката на "Режим неприлична" се суети и върти около фризера със сладолед и коментира с тях колко топки искат и какви, а Софка пита Коцето, как е на английски "розово за момиче", че да си поръча такъв. Всички участници в клипа носат очила, но при Преслава повече от видно е, че заради прекалено малкото носле, няма как да закрепи напълно цайсите.

Именно това предизвика нова вълна от коментари под видеото в Инстаграм. "На Преслава не и е останал нос за очилата", злорадства чалга фен, а друг му приглася уж без да иска: "Малко грубо, но и аз си помислих същото", на което дори Софка реагира със сърце - явно несъзнателно, че по този начин подкрепя мнението. Не липсваха и изречения от рода на: "Това не е Преслава, това е Майкъл Джексън" и още много подобни изказвания от сеирджии.

Видеото с фолкаджиите се появи преди ден в социалната мрежа, но така и не става ясно дали е направено в близките дни или е старо. Ако е от сега, то означава, че звездната компания отново е на почивка някъде там заедно. По този начин Преси и Коцето доказват, че независимо клюките, които се възродиха за близостта им в миналото, не им пука изобщо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай