Кои тв красавици гледаме от септември

Искра Донова и Йоанна Темелкова влизат в сериала „Братя“, Даяна Ханджиева лекува любовна мъка с приключения във „Фермата“

Кои тв красавици гледаме от септември | StandartNews.com

Красиви актриси ще радват публиката в премиерни телевизионни продукции от септември. Искра Донова от Младежкия театър, която се прочу като единствената, запитала в прав текст и на висок глас защо продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев бавят хонорарите за ролите й в техните поредици „Фамилията“ и  „Революция Z”, влиза в сериала „Братя“ на Нова телевизия. Тя ще е от водещите дами в заплетения крими сюжет, изпълнен с вълнуващи обрати и драматични любовни интриги, в чиито фокус е студената война между следователя Борис Донков и бизнесмена Драгомир Донков.  Причината е закодирана в миналото, което те напразно се опитват да забравят, а залогът е Лора – жената, в която са влюбени.  

Присъствието на Искра е привилегия за всеки филм – тя е ефектна и романтична, бунтарка с визия на топ модел. Темпераментът й напира зад образите – комични или драматични. Донова не крие, че трудно понася абсурдите в родната действителност, че всяка агресия и простотия вече й идват в повече. Обикаляла е по света – брат и и сестра й живеят извън България – и е видяла с очите си, че хората в повечето случаи живеят така, както желаят. И се чуди защо само ние, българите, сме шампиони в мрънкането. Би трябвало скоро да гледаме Искра и в „Петя на моята Петя“, където тя играе майката на главната героиня. Филмът на Александър Косев за бургаската поетеса, която доброволно се отказва от живота, е от пропадналите заради коронакризата премиери.

Йоанна Темелкова от театър „София“ е другата нежна фурия с основни функции в „Братя“. Откакто изигра дъщерята на Джаро и любовницата на Иво Андонов в „Под прикритие“, съпругата на Мартин Гяуров е нарочена като фатална дама.  На сцената тя е Анна Каренина, блести в "Тирамису" и  "Скачай", а в свободното време се отдава на спорт, за да бъде готова за всеки екшън пред камерите. Преди години пък записва "Право" в Софийския университет "Свети Климент Охридски", класирайки се на  общо основание. Пак в Алма матер учи и магистратура - "Изкуства и съвременност XX-XXI век". И нито за миг не й хрумва да приеме предложенията за риалити формати. Днес за Йоанна най-важните са двамата Гяурови - Мартин и синчето им, въпреки че тя се връща под прожекторите, когато момченцето е само на шест месеца. „За артиста е много важно да работи. И съм безкрайно щастлива от това – ние всички сме луди“, категорична е тя.

Даяна Ханджиева от „Скъпи наследници“ пък ще лекува любовна мъка от провалена връзка във „Фермата“ на bTV, където за първи път ще влезе в челен сблъсък със селския бит. Сексапилната брюнетка ще изостави удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства. Началото е 5 септември, а темата на шести сезон е „Пътят на една мечта“ - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух. В следващите месеци Даяна ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. В момента Даяна търси себе си - доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил: предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. „Голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко ме провалят“, казва Ханджиева.

Даяна остана в хрониките на „Скъпи наследници“ и като дамата, спечелила възторга на Ники Илиев, който режисира някои от епизодите. Дори се говореше, че тя е тайната любов на тогава все още женения чаровник.  Но след като Илиев се разведе, нито се чу, нито се видя да е двойка с госпожицата, която напомня за младата Джулия Робъртс. Появи се и още една хипотеза – че тя се е отдръпнала от крехкия флирт, тъй като не искала да й се носи име на мъжемелачката, разбила семейството на колегата си. Всъщност по това време Ханджиева беше гадже с един от операторите на „Скъпи наследници“. Самата тя е споделяла, че нейният идеал за мъж е италианецът Джулио Берути, който през последните години като герой от тв сагите спечели хиляди женски сърца, включително и това на Дарина Павлова.  Даяна неведнъж е признавала, че иска да живее и да работи в Щатите. Тя се влюбила в Страната на неограничените възможности на три студентски бригади, по време на които се трудила като камериерка,  разнасяла пици, бъркала сладолед и танцувала в малък квартален бар, за да попълва дупките в бюджета. Итън Хоук, с когото си партнира в България като дубльорка на Селена Гомез, също я насърчил да пробва късмета си отвъд океана, а и тя си има адекватен псевдоним за онези географски ширини - Daya Laz.  Но на Даяна не й върви с мъжете – с всеки от бившите се разделяла по мъчителен за нея начин, подозирайки подигравка с емоциите й. „Правила съм много грешки. Най-съществената от тях, че обявявам всяко следващо влюбване за единственото“, била е искрена тя.  Хубавата жена няма диплома от НАТФИЗ, но притежава тапии от всички възможни школи, които подготвят за театър. Родителите й пък искали тя да запише право или икономика, но Дая учтиво им отказала, предлагайки компромисен вариант – реклама в НБУ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай