Кои са топ прическите за есен 2021

Стилистите обявиха шестте най-модни фризури

Кои са топ прическите за есен 2021 | StandartNews.com

Стилистите обявиха шестте най-актуални прически за 2021 година. Списъкът е публикуван на уебсайта на модното списание Vogue.

Според Лий Кийтс, стилистка консултант в John Frieda, сложните многослойни прически ще бъдат особено популярни тази есен. „Подстригването на слоеве разкрива най-добрите черти на лицето ви и създава движение в косата ви“, обясни тя.

В същото време британският стилист Джордж Нортууд дава предпочитание на прическите в стила на 70-те години. По-специално, той обръща внимание на читателите към прическата шеги, която се характеризира с фризирани кичури, обемност на темето и прав бретон, който пада до очите.

„Сега дългата версия на шеги е една от най-популярните прически в козметичните салони. Изглежда особено добре на къдрава и вълнообразна коса. Освен това клиентите са харесали дългите бретончета в стил 70-те години “, потвърди модната редакторка Шарлот Менса.

Според Люк Хершесън, основател на компанията за продукти за коса Хершенсънс, всяка версия на боб също ще бъде актуална през този сезон. „Не става въпрос за една конкретна форма или дължина. Тайната е в небрежността на прическата, тя не трябва да изисква специално оформяне ”, каза специалистът и отбеляза, че един от най-модерните варианти за подстригване е къс боб във френски стил.

Последният в списъка за есента е късото подстригване, което предполага еднаква дължина на косата по цялата повърхност на главата. „Тази прическа винаги изглежда спретнато, не е нужно да полагате усилия, за да се подготвите за работа или парти“, казва Шарлот Менса. Тя добави, че късата прическа е идеална за жени, които искат радикално да променят имиджа си.

През август австралийският стилист Джоуи Скандицо определи една от най-модерните дамски прически за 2021 година. Това е подкъсен боб във френски стил. Според него подобна прическа ще изглежда най-успешно на естествено вълнообразна коса поради обема си, пише БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай