Kои са новите трендове в мъжката мода? Няколко начина да изглеждате модерно това лято

Eжедневният стил нахлува по-смело в света на мъжките костюми

Kои са новите трендове в мъжката мода? Няколко начина да изглеждате модерно това лято | StandartNews.com

Повишаването на температурите навън все повече се усеща. С всеки изминал ден лятото чука на вратата, а това е повод за много мъже да направят освежаване на гардероба. Тази година добрата новина е, че световните модни къщи са се съобразили с традиционното желание на силния пол да носи практично облекло. Затова сред новите трендове е възможно да намерите поне няколко изключително добри идеи за себе си. 

Топ трендове за мъже през лято 2024 

От пандемията насам много хора разполагат с повече свободно време, за което логично им е необходимо удобно облекло. Отчитайки този факт, няколко модни гиганта предложиха както доста по-къси шорти, така и разнообразие от потници за всеки вкус. Това лято късите панталони с дължина до средата на бедрото и по-широки от обичайното ще са хит. Заложете на тях в комбинация с чифт спортни обувки и потник от класическа до спортна кройка. В гардероба ви си заслужава да има поне няколко мъжки потника. Някои от тях в консервативен стил, а други - с по-забавен силует, дори с деколте, което си проправя път чак до средата на гръдния кош. 

Преди да преминем към топовете, нека очертаем още няколко тренда при долнищата. През лято 2024 ежедневният стил нахлува по-смело в света на мъжките костюми. Панталоните стават все по-широки. Тази тенденция ни отдалечава от полепналите по краката скини дънки, за да ни осигури повече лекота при движение и максимален комфорт. Ако скоро ви предстои да се отправите към морето, разгледайте последните колекции от бермуди. При тях хит са моделите с нетипична дължина. За разлика от късите шорти, тук на мода са по-дългите и широки бермуди. 

За деловите мъже модните трендове през следващите няколко месеца вдъхват живот на двуредните сака. За да бъдете максимално в тон с модерното през 2024 г., изберете актуален цвят - например карамелено. Това лято мъжете са окуражени да използват максимума от силата на цветовете. Колкото по-жизнени са последните, толкова повече сте се доближили до тазгодишното мото - колкото повече привлича вниманието, толкова по-добре. Наред с ярките цветове, в колекциите на редица дизайнери присъстваха и пастелните. Те никога не излизат от мода, тъй като са лесни за съчетаване. Можете да използвате вече наличните в гардероба ви тениски, потници, ризи и къси шорти в пастелен цвят, за да им намерите супер допълнение в ярката цветова гама на https://www.bolf.bg.

За летните купони освободете звяра в себе си 

Модните дизайнери обичат да си играят с мотиви и материи. Това лято те връщат на дневен ред в мъжката мода животинските принтове. Смело изберете такъв за себе си измежду теми като змии, леопарди, зебри, гепарди и т.н. Най-смелите мъже, разбира се, ще се престрашат да носят и дрехи с кравешки мотиви. Те обожават да са център на вниманието.

През горещите месеци няма да липсва и блясък. Можете да изберете дали блестящ да е панталонът, ризата, блузата, потникът или пък да блещукате от глава до пети. На модните подиуми преди седмици можеше да се види всичко - от ризи с черни пайети до дънки със сребристи пайети. Колкото до материите, за ежедневните тениски препоръчителен е памукът, а за шортите и ризите - ленът. Ленът е материята, която осигурява на кожата приятна прохлада в горещите летни дни. Макар да образува характерни бръчици, той е издръжлив на носене. Придава непринудена елегантност и комфорт, затова е предпочитан от деловите мъже. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай