Кои са лидерите в Инстаграм

Топ 10 на най-следваните в социалната мрежа

Кои са лидерите в Инстаграм | StandartNews.com

Най-следваните в Инстаграм, естествено, са знаменитостите от развлекателната индустрия и спорта. Ето и топ 10 на жените и мъжете, които са пример за милиони, цитирани от Монитор.     

Роналдо - 242 милиона

Кристиано Роналдо е пръв - с 242 милиона последователи в Инстаграм. Той е любимец на мъжете заради дарбите си във футбола и на жените, тъй като е ярък секссимвол. През юни стана ясно, че нападателят на "Ювентус" е прибавил към банковата си сметка 50,3 милиона долара от 42 платени публикации в Инстаграм през последните няколко месеца. Тази сума е с 16 милиона  повече от годишната му заплата в италианския клуб. Простите сметки показват, че един негов пост струва около 1,17 милиона долара.

Ариана Гранде - 207 милиона

Поп сензацията е на почетното второ място, като феновете на певицата са най-вече тийнейджъри, но тя получава коментари от хора от цял свят на всякаква възраст. Красавицата, която се слави с конската си опашка и котешка очна линия, през годините се изкачва все по-нагоре в класацията на най-харесвани звезди в социалните мрежи. Тя често обира овациите със снимки в стил винтидж.

Дуейн Джонсън-Скалата - 204 милиона

Бившият кечист Дуейн Джонсън-Скалата си заслужи титлата „Най-следваният мъж в САЩ“. Това се случи, след като звездата от новата поредица „Джуманджи“ премина границата от 200 милиона последователи в Инстаграм. През октомври той отпразнува щастливото събитие с тост, който засне за социалните мрежи, а във видеото коментира, че се е научил винаги да казва истината, говорейки с "достойнство, разбиране, уважение, спокойствие и състрадание". През август 48-годишният Дуейн Джонсън оглави класацията на „Форбс“ за най-високоплатени актьори в света и не е изненада, че продължава да трупа фенове.

Кайли Дженър - 201 милиона

Топ 4 се допълва от набедената за най-млада милиардерка в света. За два-три месеца красавицата надмина сестраа си Ким Кардашиян и вече трупа повече лайкове от нея благодарение на своите 201 милиона последователи. 23-годишната звезда използва профила си в Инстаграм както за да отбележи събития от личния си живот, така и за да рекламира козметичните си продукти.

Селена Гомес - 195 милиона

Певицата, чиято звезда изгря още в детските години в продукции на „Дисни“, се нарежда сред най-популярните. Изпълнителката на Lose You To Love Me дълго време беше №1, но през 2018 г. взе решение да изтрие акаунта си в Инстаграм. С това тя изгуби сериозна бройка. Най-голям интерес към нея имаше по време на връзката й с любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, който вече е съпруг на Хейли Болдуин.

Ким Кардашиян - 192 милиона

Пищната красавица рядко изживява и ден, в който да не документира онлайн всичките си действия. Най-често пуска селфита, на които позира във впити дрешки.

Лео Меси - 169 милиона

Вторият по популярност футболист в социалните мрежи е Лео Меси. Той е на седмо място с бройката от 169 милиона последователи, като само за три месеца те са нараснали с 43 милиона. Само допреди година аржентинската спортна звезда изобщо не фигурираше в Топ 10 на класацията за най-популярни знаменитости онлайн.

Бионсе - 156 милиона

Певицата се нарежда на осма позиция, а феновете й са настървени към всяка новост около личния и професионалния й живот. При изпълнителката на Crazy In Love обаче се забелязва спад. Преди две години тя беше на четвърто място. Сред любимите на последователите нейни публикации са тези, в които демонстрира модния си вкус.

Джъстин Бийбър - 151,4 милиона

Певецът с канадски корени доскоро не фигурираше в челната десетка. Бийбър е по-активен в социалните мрежи, откакто е с актуалната си половинка и вече съпруга Хейли. Според феновете неговият чар се крие в „глуповати“ публикации.

Неймар - 143 милиона

Звездата често публикува снимки от тренировките си в залата, на терен и с приятели. Най-популярни са обаче тези, на които се снима с други известни личности - негов кадър с Уил Смит събра милиони харесвания за броени часове. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай