Кои са децата, спечелили сърцата на българите в "Капките"

Благотворителният сезон на предаването в подкрепа на децата се реализира съвместно с УНИЦЕФ

Кои са децата, спечелили сърцата на българите в "Капките" | StandartNews.com

Талантливи деца покориха сърцата на българите в "Като две капки вода".

Три от тях са от пловдивската музикална школа „Арт Войс Център“, пише "Марица". 

Във втората вечер на шоуто 11-годишната Елена Василева спечели надпреварата в тандем с певицата ДесиСлава. Те просълзиха всички с баладата на Ищар „Horchat Hai Caliptus“.

11-годишна звезда на пловдивската школа

Благотворителният сезон на предаването в подкрепа на децата, който започна в неделя вечерта по NOVA, се реализира съвместно с УНИЦЕФ.

„Иска ми се да помогнем на децата, които имат проблеми с общуването, да живеят по-добре. Искаме да достигнем до сърцата на хората“, каза Елена. „Ако подготвяме децата си от по-ранна възраст, ще избегнем моментите с подигравки и неприятни моменти“, смята ДесиСлава.

Първата вечер ДесиСлава и Елена Василева изпяха „Притури се планината“, преобразени като Стефка Съботинова. 

Макар и само на 11 години, Елена Василева се радва на всенародна известност. Малката асеновградчанка се превърна в любимка на зрителите в проекта „Нова звезда“ на „Шоуто на Слави“ преди няколко години. Нейното изпълнение на „Кой уши байрака“ събра над 1,5 млн. гледания в социалните мрежи. 

Изключително силно представяне направи и дуетът между друго дарование на ръководената от вокалния педагог Руми Иванова школа „Арт Войс Център“ - 11-годишния Георги Димкин, който бе в тандем с популярния актьор Ненчо Балабанов. Снощи те не само добре се позабавляваха, но и вдигнаха на крака всички с хита на Таркан „Kiss Kiss“.

„Най-важно е настроението, трябва да сме закачливи и с енергия. Трябва да заразим хората с усмивка и настроение. Трябва да съберем средства за невербалните деца“, призова от сцената Ненчо Балабанов.

„Трябва да имаме надеждата и вярата, че в най-мрачния ден ще се появи лъч светлина, който ще е за всички деца по света“, каза Жорко. 

В първия епизод на "Капките" той и Ненчо Балабанов и изпяха нежната песен на Енрике Иглесиас – „Hero“. 

Ненчо Балабанов и Жоро като Enrique Iglesias - „Hero” | Като две капки вода  - Nova Play

10-годишната Елизабет Кирова влезе в тандем с Люси Дяковска. Снощи те изпълниха обичаната песен „Устрем“ на Маргарита Хранова. През първата вечер двете удивиха зрителите с превъплъщенията си като Майкъл Джексън в „Bad“.

Люси Дяковска и Елизабет - NOVA

Победители в първия благотворителен епизод на Капките станаха Тити Папазов и Васко. Те вдигнаха на крака публиката с песента “Ако си дал” на Емил Димитров.

Васил Кънев е на 8 и освен силата на музиката, владее таекуондо и карате. Отличник по математика, той показва и добри умения на комуникатор, защото вече е успял да разплаче своята дуетна половинка Тити Папазов с позицията си в подкрепа на децата в неравностойно положение. 

23 500 нови месечни дарители подкрепиха УНИЦЕФ на старта на „Като две капки  вода за всяко дете“ - Общество - DarikNews.bg

Георги Цветанов, Богомила Янева, Алина Данчева, Васил Кънев и Александър Марков са на възраст между 8 и 12 години.

Богомила Янева е от школата на „Бон-Бон“ и се бори за зрителските симпатии в дует с поп дивата Маги Джанаварова. 8-годишното момиченце притежава качествата, които носят успех на всеки творец – постоянство и любов към музиката, освен това е активен природозащитник и композитор на песни. В момента работи върху авторска песен с LaTiDa. 

Георги Цветанов е в колаборация с актьорa с култов статус в Северозапада и отвъд Краси Радков.  Възрастовата разлика от 43 години между двамата не им пречи да синхронизират чувството си за хумор и да заработят в страхотен тандем, като с помощта на Радков момченцето вече е отработило правилното произношение на „л“.  Гого изучава виолончело в Музикалното училище и е победител във формата „Големите малки“ заедно с Александър Сано (2022).

Алина Данчева е на 10 години и любовта й към музиката е наследствена. От мъничка обича да тананика свои измислени истории и преживелици, а в школата на „Бон-Бон“ този неин талант се усъвършенства за сцена.  Учи италиански език, ходи на езда и уроци по пиано. В „Като две капки вода за всяко дете“ тя е дуетна половинка на Вики Терзийска от Мастило.

Александър Марков е „като две капки вода“ с характера на актьора Калин Врачански. Същото може да се каже и за външния им вид, като прилика в различни възрасти. Алекс има главна роля във всички мюзикъли на „Бон-Бон“ и освен езика на приятелството, говори свободно френски и английски, пише "Меломан.бг".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай