Код: червено

Бизнес дамата Петя Раева с певеца Джийсън Брад Люис сложиха пожарникарски каски в тон със закачливото афтър парти на конкурса

Код: червено | StandartNews.com

Пожарникарски каски са сред актуалните аксесоари към морските купони, стана ясно от дрес кода на "Мис Лято" в Свети Влас. Зрелищните фешън стандарти за сезона, който вероятно ще продължи и през следващия месец, бяха наложени от деветия национален конкурс, организиран и продуциран от Евгени Минчев. Лордът благотворител направо изиска от гостите да демонстрират своя рефлекс за екстравагантност, а им наложи своя по целия конспект - включително мини Мики Маус към собственото си сако, лачени патъци в алено и пожарникарски автомобилчета към интериорите.

Журито също искреше в тон. Бизнес дамата и експерт в стайлинга Анелия Петкова блестеше в тоалет на изключителния дизайнер Мануел Мота. Адвокат Биляна Тончева беше заложила на микс между етно и класика - волани и точки като на палавата Кармен, но в червено и черно като при Стендал. Цитатите бяха игриви и ефектни. Известният адвокат Стоян Стойков, преподавател в УНСС, уважи конкурса от главата до петите. Всъщност той се оказа съпредседател на журито заедно с модния законодател Магдален Димитров, приел диктата на червеното много по-сдържано от останалите. Все пак той показа как баграта на кръвта стои добре на господата в неговия възрастов клас. Сред младите дами за победител беше излъчена Анастасия Андреева - наконтена в бяло и златно.

Сред най-ефектните красавици беше Ивана Скендерова, съчетала вечерния си тоалет с идентичен ефирен шал. Изискана чантичка поставяше триумфалната удивителна. Силвия Хрисимова-Шонлебе беше се заиграла с червеното в различните му нюанси, съвсем като в "райска градина". Холивудският продуцент Дейвид Варод пък беше като морски вълк - в синьо и бяло, а съпругата му Татяна - в огън и плам. Бизнес семейството Биляна и Франк Екснер обаче разбиха канона със зелено в дамската визия. Актьорът Гай Сайнър от "Ало, ало", който напоследък си живее прекрасно из нашенските брегове и Балкани, не си причини нищо в червено, а заложи на тъмносиньото.

Трио "Карамел", новите звезди на "Ара", вдъхнаха извънреден сексапил на сцената с прическите си sexy hair и лежерното внушение за лукс. Никол, Ивайла и Карина разказаха на компанията за приключенията си в Черна гора, където са изработили клипа към песента им "Снимка с мен". Те са се развихрили по местата, където са се въртели камерите и за "Казино роял" от поредицата за Джеймс Бонд. "Карамелките", които още при дебюта си скандализираха с еротична фотосесия, са били дирижирани от Деян Миличевич, фаворит на Лепа Брена.

Музикалният бос Виктор Касъмов, който винаги е извън модните класации, беше повече от стилен. Той направи комплимент на ексдепутата Петя Раева за нейната каска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай