Кирил Петков с кафяв колан по карате! Кой го тренира?

Сенсей Явор Дянков познава премиера от дете

Кирил Петков с кафяв колан по карате! Кой го тренира? | StandartNews.com

Любопитна снимка на премиера Кирил Петков в бойна поза повдигна много въпроси тази седмица. На нея юмрук му показва сенсей Явор Дянков. По думите му снимката е правена докато е министър на икономиката.

"Това е една закачка от наша страна. Хората злоупотребиха с тази снимка. 70% от критиките бяха към него, останалите към мен. Злобата идва от конкурентна федерация, създадена от Бойко Борисов. Когато спрях да ги финансирам, те се отделиха. Всички дипломи са с йероглифи и печати, не са фалшиви", обясни той. И допълни, че има редовни права, а всяка година си подновява лиценза.

"Говорих с моя адвокат, ако не махнат публикацията, ще се видим в съда, за да обяснят как са фалшиви", подчерта той. Според него Кирил Петков е ходил пеша до министерството, тъй като живее на две преки.

"Ходеше сутрин между 7 и 8 часа да тренира някои техники в кабинета със свой приятел. От 8 до 9 си проверяваше срещите, а от 9 ч. започваха", разказа Дянков.

Сенсей Явор Дянков, който е тренирал и други политици в миналото, разкри, че е семеен приятел на Кирил Петков и го познава от дете. Премиерът има кафяв колан по карате и преди да замине в чужбина бил един от най-добрите в спорта. Дянков заяви, че се гордее от своя ученик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай