Скандалът Кичка Бодурова -Панайот Панайотов бил заради скъпо гориво

Простиха ли си звездите от миналото

Скандалът Кичка Бодурова -Панайот Панайотов бил заради скъпо гориво | StandartNews.com

„Панайот Панайотов беше груб към колеги – нарече ги „сульо и пульо“, и това не успях да го преглътна“. Това каза пред bTV естрадната певица Кичка Бодурова по повод размяна на гневни постове във „Фейсбук“ между нея и певеца.

По думите ѝ грубото отношение е основната причина Панайотов да няма участие в нейния концерт в Бургас през юни.

Певецът подразнил Бодурова и с избора на песен, в която призовава хората да се върнат в родината. „Публиката на концерта е в България, няма къде да се връща“, коментира естрадната изпълнителка. За друга песен, която Бодурова поискала той да изпълни, Панайотово казал: „Няма да стане“.

Тя уточни, че е простила на колегата си.

„Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред и всички да сме здрави. Пожелавам на всички успех, пожелавам на всички да бъдат здрави!“, каза още Кичка Бодурова.

Формалната причина за скандала всъщност са пари за гориво, които Панайот Панайотов е поискал, за да участва в концерта в Бургас.

„Преминавам на вариант В. Ето я истинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е съобщение, което получих на VIBER на 28-и юни от К.Б. Чакам вашта сурова присъда !“, написа във „Фейсбук“ Панайотов на 30 юни.

Следва и пост със съдържанието на есемес кореспонденция между него и Бодурова, от което става ясно, че са му отказани средства, които да покрият разходите за бензин от София до Бургас.

Тези постове предизвикаха веднага реакция от естрадната певица, която написа във „Фейсбук“:

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред!

А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!“

Певицата се учуди и от огромния интерес, който предизвика задочната словесна престрелка между нея и Панайотов, и вчера пусна следния пост: „Явно, че в България липсва екшън - писнало е на хората само от политически разправии. Но не можах да разбера защо се нарича “скандал” и то грандиозен това, че съм отказала на колега да пее в моя концерт. И не мога да приема хора, които имат много скромно мислене(можех и друга дума да употребя, например прости) и решиха че заради пари, а не заради грандоманщината на П.П. съм отказала участието му. След всичко това сега трябва да правя втори концерт в Бургас….“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай