Вторник,

Кичка Бодурова гневна на "Капките". Кого насоли

От: Стандарт -
1358
Кичка Бодурова гневна на "Капките". Кого насоли
A
A
A

След като актьорът Васил Василев Зуека призна неотдавна, че не гледа хитовото шоу на Нова телевизия "Като две капки вода", Халваджиян понесе тежки критики и от друга родна звезда. Естрадната прима Кичка Бодурова насоли шоуто, след като остана възмутена от имитацията на Христо Гърбов, който се превъплъти в нейния образ, пише "Ретро".

Живеещата в Америка певица изрази критиките си в своя фейсбук профил. „Разбрах за опита за имитация на моя образ. Доколкото си спомням, това предаване заслужаваше името си – „Като две капки вода”, защото имаше добри попадения на имитации. Но явно, че талантите са се изчерпали и сега трябва да добавят една думичка към името си – „пародия”.

Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази „пародия”, много се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици около микрофона, който не се ползваше успешно, без да мислят, че всъщност унижават себе си.

Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито наградите, които съм донесла за България, нито може да намали банковите ми сметки. Аз обичам родината си, ще бъда вярна докрай на моите фенове и за тях издавам нов албум, 30-и поред, който ще представя на 1 юли във Варна и на 17 юли в Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта. Само 2, защото бях обвинена, че идвам да взимам хляба на другите… Оооо, момичета, и утре по-кротко - ако танцувате на масата, бъдете сигурни, че чашите няма да се обърнат! Аз мислено ще бъда с вас!”, написа гневната Кичка.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com