Хубав ден за всички зодии, за едни - любов, за други - пари

Ето какво показва хороскопът

Хубав ден за всички зодии, за едни - любов, за други - пари | StandartNews.com

ОВЕН

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти.

Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Добре би било да се погрижите за здравето си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо.

Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Просто е такъв ден.

ТЕЛЕЦ 

Денят ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

Добре ще е през четвъртък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина.

Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. На днешния ден обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес трябва да избягвате споровете.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството.

Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви.

Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Всичко в крайна сметка опира до парите. Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

РАК

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си.

В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днес проведете консултации.

ЛЪВ

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка.

Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти.

Четвъртък е много благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес е по-добре да не пътувате.

ДЕВА

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка.

Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването.

Възможно е да дадете пари на свои близки. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

ВЕЗНИ

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си.

Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Не проявявайте прекалена активност на работното място.

Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.

СКОРПИОН

В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Скорпионите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди.

Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка.

Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Четвъртък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби.

В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели.

Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

КОЗИРОГ

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност.

Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари.

В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Бъдете оптимисти.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък е успешен ден за Водолеите. Ще е нервен и неприятен ден за онези представители на зодията които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност.

Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката.

Днес Водолеите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

РИБИ

Бъдете отговорни към своите постъпки. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него.

Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Бъдете оптимисти.

/Марица/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай