Хороскоп: Телецът си спомня греховете си, лъвът се шегува с мярка

Захванете работата си и се постарайте днес да я вършите както трябва

Хороскоп: Телецът си спомня греховете си, лъвът се шегува с мярка | StandartNews.com

Днес е един спокоен ден - не само в метеорологично, но и в астрономическо отношение. Звездите са се подредили така, че не бива да очаквате нещо важно да се случи. За щастие няма нужда са се опасявате, че нещо лошо ще се случи. Захванете работата си и се постарайте днес да я вършите както трябва. Настроението не е на ниво, но пък има и такива дни.

Овен

Не се притеснявайте да потърсите помощ, ако ви е трудно да се справите с поставените задачи! Потърсете съдействие от колегите, с които сте се сприятелили!

Телец

Не съдете другите за грешките им! Опасно е в този ден да хулите другите за недостатъците им. Спомнете си за вашите грехове! Като на всеки друг човек, те са в изобилие.

Близнаци

Не е желателно да се захващате с реализацията на нови проекти. Дори ако сте подготвили всичко необходимо, за да сложите началото, е по-добре да отложите, докато се убедите, че във вашите дела цари ред.

Рак

Разговор със стар приятел или приятелка ще ви помогне да се избавите от негативизма. Ще почувствате лекота, особено ако по някаква причина не сте общували дълго време.

Лъв

Не си позволявайте днес да критикувате никого, а ако все пак не може да си спестите забележките, се опитайте да представите нещата по шеговит начин, за да не обидите никого и за да не си разрушите добрите отношения!

Дева

Човек от миналото ще се появи отново в живота ви. Причината вероятно е свързана с това, че той иска да се подобрят отношенията ви. Дайте му втори шанс или поне го изслушайте! Опитайте се да го разберете!

Везни

Не бива да разчитате на стабилност в отношенията с някого, ако не изпитвате радост. Ако това, с което сте се заели, не ви носи удоволствие, е може би време да помислите за смяна на работното място или за нещо ново в живота ви.

Скорпион

Не разкривайте на колегите, с които работите, своите идеи, защото има голяма вероятност поради вашата приказливост, да ви ги откраднат и да ги реализират!

Стрелец

Обърнете внимание на предложенията, които ще ви отправят днес! Може да се окажат много изгодни. Затова звездите препоръчват да ги приемете без много колебания.

Козирог

В този ден отделете повече внимание на своите потребности. Благоприятно е да посетите СПА салон. Това не само ще подобри настроението и физическото ви състояние, но и ще ви помогне да се подготвите за важни дела.

Водолей

Ако обидите някого, побързайте да го помолите за прошка, защото в противен случай конфликтът може да се проточи във времето или дори да се окаже неразрешим! 

Риби

Сънищата ви може да окажат пророчески. За да дешифрирате това, което сте сънували през миналата нощ, не е необходимо да се ровите в съновници. Достатъчно е да се потърсите отговорите и да ги намерите по интуиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай