Хороскоп: Суров ден за телеца, лъвът чете бъдещето

Денят ще бъде труден, особено в отношенията с близките и любимите

Хороскоп: Суров ден за телеца, лъвът чете бъдещето | StandartNews.com

Денят не е приятен, особено в личната сфера. Днес хората до вас ще ви ядосват, може направо да ви скъсат нервите. Но пък вие не бива да се поддавате и на най-малките дразнения. Заредете се с търпение, заредете се с доброта. Ако не ви харесват някои приказки, просто ги пропускайте покрай ушите си. Пазете здравето си, защото денят е в известна степен критичен за повечето зодии.

Овен

Този ден не е никак добър за преговори. Няма да лесно да постигнете желаното споразумение. Може само да се скарате, а това не е в полза за бизнеса ви.

Телец

Не трябва да приемате присърце нито събитията, които ще се случат в този ден, нито думите, които ще чуете от другите. Най-вероятно още утре ще ги забравите.

Близнаци

Ще преживеете нещо днес, което ще ви се струва, че е негативно, но по-късно ще осъзнаете, че то се вписва в добре познатата формула "не се случва лошо без добро".

Рак

Днес трябва да се доверите не на разума и логиката, а на собствената си интуиция, на  вътрешния си глас, базиран на подсъзнанието. Това ще ви помогне да намерете вярното решение във всяка ситуация.

Лъв

Има голяма вероятност нещо, което днес ще ви се случи, да е за вас като кристална топка, която да ви покаже бъдещето. Това събитие ще ви помогне да разберете как ще живеете - кой път да следвате, за да постигнете поставената желана цел.

Дева

Визуализацията ще помогне на представителите на вашия знак да реализират своята мечта или фантазия. Представете си, че това, което искате да постигнете, вече се е случило!

Везни

Звездите препоръчват да се вгледате в хората от близкия си кръг. Може би някой от „приятелите“ само се преструва на доброжелател, но всъщност не е такъв.

Скорпион

Най-добрият начин да се преборите с лошото настроение в този ден, е да се разходите на чист въздух и да правите това, което обичате. Едно хоби може да донесе не само удоволствие, но и неочаквано пари.

Стрелец

Време е за грандиозни проекти и за решаване на глобални проблеми. Затова е по-добре да отложите незначителните дела, свързани с вашите имоти.

Козирог

В този ден повече от всякога е необходимо да общувате с приятели и близки дори и да е само онлайн. Те ще са гарант за доброто ви настроение.

Водолей

Необходимо е да обърнете внимание на по-възрастните си роднини. Ако сте заети и нямате възможност да ги посетите днес, трябва поне да им се обадите и да поговорите с тях.

Риби

Мислейки за настоящето и за бъдещето, е необходимо да рисувате само положителни сценарии в мислите си. С голяма степен на вероятност те могат да се материализират в много близко бъдеще.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай