Хороскоп: Нова връзка за овена, девите са засипани от работа

Днес ще изпитате правилото, че няма невъзможни неща

Хороскоп: Нова връзка за овена, девите са засипани от работа | StandartNews.com

Днес ще изпитате правилото, че няма невъзможни неща. С каквото и да се захванете, колкото и далеч да е то от реалността, шанса да получите резултат е голям. Не се колебайте, а действайте. Стегнете редиците, помогнете на близките хора, бъдете капитан на кораба „успех“, който днес ще плава в морето на живота.

Овен

Промените точно сега не са никак желателни. Атмосферата в офиса обаче може съвсем да се влоши, ако човек, който не на нивото ви, реши да ви дава съвети. След като ви изнервят достатъчно, може да се отпуснете в обятията на стар приятел и да откриете нова перспектива за връзката си.

Телец

Днес сте като инкубатор на идеи, но не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако някой влиза в живота ви и си отива, когато пожелае, а любовта ви е заприличала на счупена стомна, помислете дали да не по-добре да изхвърлите „призраците“ от миналото, за да започнете на чисто!

Близнаци

Макар и рядко, понякога се налага първо да действате и после да мислите. Днес това дори е желателно. Вместо да обмисляте ситуацията, в която сте попаднали, по-добре послушайте интуицията си. Не оставяйте други да вземат решения вместо вас! Избягвайте случайните контакти и изненади!

Рак

Преди да се захванете със сериозни дела, отправете молитва и ще получите от Висшите сили енергия, с която да реализирате замисленото, стига то да не е в ущърб на някого. Внимавайте, защото сега по-лесно се качват килограми. Можете да започнете диета. Желателно е да не се пие нито алкохол, нито лекарства.

Лъв

Наложете цензура на съзнанието и изхвърлете думичката „искам“ от речниковия си фонд, защото днес ключова роля за успеха ви има дисциплината! Не се размотавайте, а действайте! Изпълнявайте точно това, което сте планирали! У дома може да разпуснете с чаша вино и любовна игра.

Дева

Засипани сте от работа, а у дома ви товарят с неприятности. Няма как да се клонирате, за да може да задоволите всички капризи. Затова се научете да казвате „не“, когато ви притискат от всички страни! Избягвайте обаче конфликтите! Внимавайте да не кажете нещо, за което да съжалявате!

Везни

В офиса може да ви е уютно и спокойно, ако с няколко прости принципа от Фън шуй оставите жизнената енергия да тече свободно. Това ще постигнете с подходяща подредба. Не стойте в ъглите, защото са източници на отрицателна енергия! Не работете и до течаща вода, за да не изтекат и парите ви!

Скорпион

Словесните битки не са за вас днес. Трудно ще ви е да убедите дори самия себе си в правотата си. Сега сте подвластни на чуждото мнение, но не оставяйте дори хората, които обичате, да ви обсебят! Денят не е никак добър за нови запознанства, флирт и изясняване на отношения.

Стрелец

Грижата за здравето излиза на преден план. Не се претоварвайте с работа! Ако почувствате болка, потърсете помощ! Болестите, започнали сега, са трудно лечими, а грешките – трудно отстраними. Не влизайте в спорове, нито с колеги, нито с приятели и роднини!

Козирог

Бързо се захващайте с работа, за да реализирате успешно това, което сте замислили! Може да стартирате нов бизнес, но тъй като има вероятност скоро условията да се променят, ще се наложи да промените плана си. Сега е моментът да разрешите семейните си проблеми.

Водолей

Така сте натоварени, че нямате време за забежки. След края на работното време обаче си намерете подходящите развлечения! Ако излезете от ролята на страничен наблюдател, ще изпитате такива хубави емоции, каквито дори не сте си представяли. Дамите да се пазят от нежелана бременност!

Риби

Не трябва да започвате нищо ново през този ден. Може да се занимавате само с рутинни неща, които не изискват много старания. Незавършеното може да го довършите. Следобед бъдете много внимателни! Ще се освободите от напрежението след приятна среща.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай