Хороскоп: Любовни проблеми за близнаците, девите получават информация

Денят е разделен на две части – в първата половина нещата ще вървят добре

Хороскоп: Любовни проблеми за близнаците, девите получават информация | StandartNews.com

Денят е разделен на две части – в първата половина нещата ще вървят добре. Можете да изпълните планираното. Втората половина обаче е свързана с неуспехи и липса на късмет. Затова гледайте да приключите всичко до обяд. Ако оставите за след това, ядосвайте се на себе си…

Овен

Успех ще имате с всички дейности, свързани с обмен на информация или пътуване. Ще си спестите споровете и тревогите, ако приемате хората такива, каквито са и не се опитвате да ги поучавате или променяте. Днес не бива да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола.

Телец

Полезно е в този ден да избягвате конфронтации с висшестоящи личности, защото ще се натоварите емоционално, а и има риск след спора да се увеличат задълженията ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за емоционално равновесие.

Близнаци

В тези дни са възможни повече неприятности и конфликти. Не трябва да проявявате наивност, защото има опасност да загубите доста пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, за да не тръгнат по лош път!

Рак

Ще ви върви във всякакви дела. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а околните – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични заболявания да се пазят!

Лъв

Трябва да сте по-внимателни при сключване на договори и споразумения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с наука или с финанси. Времето е подходящо за купуване на нови дрехи, както и подреждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха.

Дева

Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до т.нар. Акашови записи, в този ден може да получите важна информация, която ще се окаже много полезна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в съветите на хората, които срещате уж случайно!

Везни

Това е благодатно време както за научни изследвания, така и за работа с енергии. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се шанс да се освободите от здравословен проблем, ако промените навиците си и станете по-отговорни.

Скорпион

Времето е чудесно за обучение. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна дейност, ще се чувстват прекрасно и може да постигнат голям успех. Денят е подходящ за организиране на пътуване, за запознанства и за изучаване на чужд език.

Стрелец

Постарайте се да си изпълните важните ангажименти до обяд, а след това може да се занимавате само с неща, за които не се изисква да влагате старания! По-добре не планирайте срещи или преговори, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи.

Козирог

Бъдете дисциплинирани, но избягвайте излишната строгост в отношенията си с околните! Спестете си критиките и разправиите с началниците, като се извините, дори и да не се чувствате виновен! С нежни слова лесно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате.

Водолей

Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, но ако контролирате емоциите, ще може да се справите със служебните си задължения. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от стреса с подходящи дихателни упражнения.

Риби

Изненадайте близките си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се шанс да намерите и нови източници на доходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай